Flere tricktyve på spil i Holstebro

Tricktyve forsøgte sig flere forskellige steder i Holstebro.

Hvis du bor i Holstebro, skal du måske være lidt ekstra opmærksomme i disse dage. Lokalpolitiet oplyser nemlig, at der er tricktyve på spil. I går fik politiet henvendelser om to forskellige typer af tricktyveri.

Den første episode foregik 10.35 omkring Nørreport-centeret. En mand stod på den modsatte side af centeret og gav tegn til en anden om, hvorvidt der var værdisager i de forbipasserendes tasker. To yderligere ventede i en bil i nærheden. Alle fire var rumænere i alderen 20-30 år.

- Det var ret tydeligt, hvad der foregik, og vi fik flere henvendelser om det. Vi fandt dog ingen tyvekoster, så ingen af de fire er blevet sigtet, siger Frederik Sundtoft, fagkoordinator hos lokalpolitiet i Holstebro.

"Hvor er Kolding?"

Et par timer efter den første episode fik en mand stjålet sin pung. Han sad i sin bil på Enghavevej ved sygehuset, da en 50-60 årig mand med udenlandsk accent konfronterede ham.

"Hvor er Kolding?" spurgte manden, og ville have bilisten til at hjælpe med at veksle nogle penge. Det afviste han, men alligevel fandt han efterfølgende ud af, at hans pung var blevet stjålet. I pungen havde han blandt andet kontanter, betalingskort, kørekort og sygesikringsbevis.

De to sager har ikke umiddelbart noget med hinanden at gøre, oplyser politiet. 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.