Flere biler måtte på værksted: Der var vand i benzinen

Regnvand trængte ned i benzintank i Vinderup og sendte flere biler på værksted.

Der er travlhed hos Skovlund Auto i Vinderup i disse dage.

Mekanikerne har måttet tage sig af fem biler, der har fået benzin med regnvand i tanken.

- Vand er aldrig godt for motoren. I små mængder er det ikke så skadeligt, men store mængder er noget skidt på grund af bilernes indsprøjtningssystem, siger automekaniker Niclas Villadsen.

Han forklarer, at vand i benzinen får motoren til at hakke og gå i stå. Værkstedet sørger derfor for at tømme tankene og rense dem.

Det var et utæt dæksel på 1-2-3-tankstationen i Vinderup, der sendte bilerne på værksted. Utætheden betød, at der trængte regnvand ned i benzintanken.

- Det er meget uheldigt og ærgerligt. Men heldigvis var det kun regnvand og ikke saltvand, der trængte ned i tanken. Så havde det været en helt anden historie, siger Peter Rasmussen, der er presseansvarlig hos Circle K, som 1-2-3 hører under.

Selskabet har nu tømt og renset den vandholdige tank, ligesom pakningen er skiftet. Peter Rasmussen fortæller, at selskabet selv har været i kontakt med to kunder med problemer. En af dem måtte skifte tre tændrør på bilen.

- Hvis der er andre, der har problemer med bilen efter at have tanket i perioden søndag til mandag formiddag, vil vi meget gerne i kontakt med dem. Det er naturligvis vores ansvar, og derfor skal vi også afholde udgiften, hvis vi har skabt problemer. Kunderne skal endelig komme til os, siger Peter Rasmussen.

Det var på denne tankstation i Vinderup, der trængte regnvand ned i benzinen.
Det var på denne tankstation i Vinderup, der trængte regnvand ned i benzinen.
Foto: Emilie Grav, TV MIDTVEST

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.