Fire henvendelser om bankrøveren fra Ulfborg

Politiet har siden røveriet i Ringkjøbing Landbobank onsdag eftermiddag fået fire henvendelser om røveriet, men de har stadig brug for flere vidner.

Onsdag eftermiddag klokken 15.57 fik politiet alarmen om røveriet i Ringkjøbing Landbobank i Ulfborg. Siden da har der været mange betjente på sagen.

- Lige efter et røveri er det altid vigtigt at få fat i så mange vidner som muligt, derfor har vi sat maksimalt med mandskab på efterforskningen, fortæller vicepolitikommissær Gert Østergård fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet efterlyste i går vidner til røveriet, og det har resulteret i fire henvendelser fra borgere.

- Af hensyn til efterforskningen vil jeg ikke komme ind på, hvad henvendelserne drejer sig om, men vi har fået nogle bud på nogle konkrete navne, siger Gert Østergård.

Politiet vil heller ikke oplyse, hvor mange penge det lykkedes røveren at slippe af sted med.

Samlet signalement

Politiet har allerede afhørt al personalet i banken og også snakket med flere vidner. Ud fra alle afhøringerne har politiet sammenstykket et signalement.

- Folk ser altid noget forskelligt, så derfor har vi sammenkørt alle de oplysninger, som folk har lagt mærke til og lavet et signalement, forklarer vicepolitikommissæren.

Signalementet af røveren er følgende:

En mand på mellem 16-25 år. Han er mellem 170 og 180 centimeter og spinkel til almindelig af bygning. Han har et smalt ansigt med blå øjne. Han er dansk af udseende og taler dansk uden accent.

Under røveriet bar han en blå hættetrøje, mørke joggingbukser og et hvidt tørklæde for munden. De tusindekronesedler, han fik truet sig til, lagde han i en hvid plasticpose med reklameskrift. Røveren havde også en sort taske med i banken.

Mangler flere vidner

Politiet efterlyser stadig vidner til røveriet

- Vi ved, at røveren mødte nogle vidner, da han flygtede til fods gennem bankens bagdør. Dem vil vi gerne i kontakt med, siger Gert Østergård.

I det hele taget vil politiet gerne tale med personer, der har set gerningsmanden før eller efter røveriet. Politiet er især interesseret i flugtretningen, men de vil selvfølgelig også gerne kontaktes, hvis nogen ud fra billedet eller signalementet kan genkende gerningsmanden.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.