Fasklemte i trafikulykke ved Holstebro (OPDATERET)

To personer er kommet til skade efter en trafikulykke vest for Holstebro. En livsfarligt kvæstet. Ringkøbingvej er spærret vest for Idomlundvej.

To biler er kørt frontalt sammen på Ringkøbingvej, lige vest for Idomlundvej, vest for Holstebro. Redningsfolk er netop nu ved at klippe bilerne op for at hjælpe mindst to fastklemte personer ud.

- Ret meget mere kan jeg ikke sige lige nu, siger en travl vagtchef Anders Olesen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

OPDATERING KL 17.50:

Ifølge indsatsleder ved Holstebro Brand- og Redning, Mogens Eliassen, er der tale om to personer, som begge nu er klippet fri af bilerne og kørt med ambulance til sygehuset. I hvert fald den ene person er alvorligt tilskadekommet.

Ringkøbingvej er spærret i begge retninger mindst en time endnu, da en bilinspektør er på vej til stedet for at undersøge ulykken.

OPDATERING KL 18.30:

Ifølge vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen, er der tale om to personer, hvis identitet endnu ikke er bekræftet. Begge er kørt med ambulance til Herning Sygehus. Den ene er i livsfare.

OPDATERING SØNDAG KL 08:

Ifølge vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Kjeld Nedergaard, er de to forulykkede stadig indlagt, men deres tilstand er stabil.

Det drejer sig om en 73-årig kvinde fra Holstebro samt en 53-årig kvinde fra Ringkøbing, som kommer kørende på Ringkøbingvej i hver sin retning. Den 73-årige kommer af endnu uvisse årsager over i den modsatte kørebane, hvor hun kører frontalt sammen med den 53-årige.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.