Facebookopslag gav pote: Hippi luftes dagligt

Anne Tolbøll kan ikke gå med sin hund, men efter et Facebookopslag væltede det ind med tilbud. Nu får hunden, Hippi, igen sine daglige gåture.

Den 10-årige Field Trial Cockerspaniel Hippi er vild med at gå ture. Desværre for Hippi blev hundens ejer, Anne Tolbøll, opereret i foden i november. Det betød, at de ikke længere kunne gå deres daglige ture.

Anne Tolbøll måtte derfor finde en alternativ løsning, og hun lavede derfor et Facebookopslag i den lokale Mejdal gruppe.

- Jeg havde ikke rigtig regnet med noget, siger Anne Tolbøll.

Opslaget gav dog pote, og nu hjælper 10-12 personer med at lufte Hippi et par gange om dagen. Blandt hjælperne er parret Anny Villadsen og Erik Rasmussen, som tager Hippi med, når de lufter deres egen hund.

- Det er dejligt. En dag kan det være os, der har brug for en til at gå med vores hund. Så er det rart, at vi har lidt i banken, siger Erik Rasmussen.

Anne Tolbøll har fået en støvle om foden efter sin operation, og må i stedet nøjes med at være inde med Hippi.
Anne Tolbøll har fået en støvle om foden efter sin operation, og må i stedet nøjes med at være inde med Hippi.
Foto: Karl Erik Lørup, TV MIDTVEST

Facebookopslaget gav så mange henvendelser, at der er flere, der endnu ikke har kunnet få en gåtur med Hippi ved sin side. Den store respons overrasker da også Anne Tolbøll.

- Jeg er så taknemmelig. Jeg synes jo, det er helt fantastisk. Folk har jo travlt med juleforberedelser, men det betyder ikke, at Hippi ikke bliver luftet, siger hun.

Hun glæder sig dog til, at hun selv kan gå de daglige ture med Hippi.

- Det er lidt svært at undvære. Hun har det godt med dem, hun går med, men jeg vælger at tænke, at hun også savner mig, siger Anne Tolbøll med et grin.

Anne Tolbøll skal have sin fod røntgenfotograferet i begyndelsen af januar.

 

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.