Elev efter VUC-trussel: Vil ikke risikere mit liv

Elever fra VUC i Holstebro går hjem i frygt for trussel på internettet.

Flere af eleverne på VUC i Holstebro er blevet utrygge efter at have hørt om truslen mod skolen. De fleste er gået hjem i frygt for, hvad der kunne ske.

- Jeg tager hjem, fordi jeg vil sikre mit eget liv. Jeg vil ikke sætte det på spil, selvom  skoleledelsen siger, der er ro på og politiet kører rundt. Der er ikke noget, der er 100 procent sikkert, så derfor vil jeg hellere gå hjem og se, hvad der sker, siger Line Amanda Ottesen, som er elev på VUC.

Skoleledelsen har forsøgt at berolige eleverne, og oplyst dem om, at undervisningen fortsætter som normalt. Men blandt eleverne er der stor tvivl omkring, om de skal blive på skolen eller tage hjem.

- Jeg synes, det er mærkeligt, at de siger, vi skal blive siddende på skolen i så lang tid, indtil de finder ud af, hvad der skal ske. Så vil jeg hellere gå hjem med det samme, siger Line Amanda Ottesen.

Hun fortæller til TV Midtvest, at eleverne sidder og kigger på telefonen, for at finde ud af, hvad der sker. Hun er uforstående over for, at skolen vil fortsætte undervisningen på trods af truslen.

- Det undrer mig, fordi man hører om så meget, og man ved aldrig, om det sker. Nu er der jo sket alt det i Paris, så hvorfor skulle det ikke ske her, siger Line Amanda Ottesen.

 

Uddannelsesinstitutionen skriver på sin Facebookside, at undervisningen gennemføres som normalt.

 

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.