Eftersøgning igang: 140 leder efter Jonas

Den storstilede private eftersøgning efter Jonas Hedegaard Hansen gik igang tirsdag middag. Mere end 140 frivillige var mødt frem.

Selvom Politiet har neddroslet eftersøgningen efter Jonas Hedegaard Hansen, er massevis af frivillige tirsdag på gaderne for at lede.

- Jeg tror her er 140 frivillige, og vi har sat det hele igang her klokken 12, fortæller René Nielsen fra Missing People Denmark.

Missing People Denmark er en organisation, der specialicerer sig i at eftersøge forsvundne personer. De har sammen med den forsvundnes familie arrangeret den private eftersøgning. Jonas Hedegaard Hansens bror deltager selv i eftersøgningen:

- Det er helt fantastisk, at der er kommet så mange. Man havde svært ved at forestille sig, at der kunne komme så mange, så hurtigt. Og det er vi selvfølgelig helt vildt taknemmelige for, siger Claus Linddahl Hansen.

Opdateret tirsdag kl. 19.30:

Missing People Danmark anlår, at omkring 160 var med til at lede af Jonas Hedegaard Hansen dagen igennem. Der blev fundet noget tøj som blev overleveret til politiet, men det er stadig uvidst, om det tilhører Jonas Hedegaard Hansen. Den frivillige eftersøgning fortsætter i morgen kl. 10.

Politiet har indstillet eftersøgning. Men nu tager organisationen Missing People over.

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.