Eftersøgning af soldat fortsætter

Politi og frivillige fortsætter eftersøgningen af den savnede 21-årige soldat.

På trods af den storstilede eftersøgning er det stadig ikke lykkes at finde Jonas Hedegaard Hansen. Eftersøgningen blev indstillet søndag aften på grund af mørket, men mandag forsætter den.

- Nogle steder som skoler og lignende har været aflåst i weekenden, og vi har derfor ikke kunnet komme ind der. De steder skal vi blandt andet undersøge i dag, siger Jens Claumarch, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet har fået flere tips fra borgere søndag, hvor de var ude og lede, men de har stadig ikke det fulde overblik over dem.

Jonas Hedegaard Hansen forsvandt efter en bytur i Holstebro natten til fredag. Han havde en koncertaftale med en ven i København fredag aften, men han dukkede aldrig op. Det fik familie og venner til at slå alarm.

Midt- og Vestjyllands Politi er fortsat meget interesseret i at høre fra borgere, der kan sidde inde med viden om Jonas’ færden torsdag nat. Al henvendelse kan ske på telefonnummer 114.

Den savnede mand er 170 cm høj med muskuløs overkrop. Han har lyst hår, fuldskæg og høje tindinger. Da han forsvandt, bar han en mørkeblå Captain American T-shirt, sort skjorte, sort læderjakke og mørke jeans.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.