Efterskole udvider eSports-linje: Har stor succes

Rydhave Slots Efterskole har kun haft eSport et halvt år. Allerede nu udvider skolen linjen med flere pladser.

- Vores nye underviser i Counter-Strike bliver ansat på fuld tid og har tidligere spillet professionelt, udtaler forstander Kåre Heide-Ottosen. Foto: Rydhave Slots Efterskole

Rydhave Slots Efterskole har tidligere kæmpet for sin overlevelse. Nu ser det ud til, at den gamle efterskole har fundet et solidt ben at stå på i den store kamp om efterskoleelever.

Skolen har haft en eSports-linje i et halvt år, og det er blevet en succes.

- I denne periode har vi resultatmæssigt slået os fast blandt toppen af danske efterskoler med eSport, og dette har affødt en stigende efterspørgsel på pladser på efterskolen, skriver skolen i en pressemeddelelse.

Derfor har bestyrelse og ledelse besluttet at udvide linjen med 35 pladser fra næste skoleår. Det er spillene League of Legends og Counter-Strike, der primært spilles på linjen. 

Læs også Rydhave Slot Efterskole skal levere esport-talenter til AGF

Skolen oplyser, at den ikke vil gå på kompromis med underviserne, da den har ambitioner om at forblive den bedste eSports-skole i Danmark. Derfor har man ansat to nye.

- Vores nye underviser i Counter-Strike bliver ansat på fuld tid og har tidligere spillet professionelt, udtaler forstander Kåre Heide-Ottosen.

Udvidelsen betyder, at der igen er åben for tilmelding til skoleåret 2018/2019. Man skal dog have et bestemt niveau for at blive optaget.