Efterskole udvider eSports-linje: Har stor succes

Rydhave Slots Efterskole har kun haft eSport et halvt år. Allerede nu udvider skolen linjen med flere pladser.

Rydhave Slots Efterskole har tidligere kæmpet for sin overlevelse. Nu ser det ud til, at den gamle efterskole har fundet et solidt ben at stå på i den store kamp om efterskoleelever.

Skolen har haft en eSports-linje i et halvt år, og det er blevet en succes.

- I denne periode har vi resultatmæssigt slået os fast blandt toppen af danske efterskoler med eSport, og dette har affødt en stigende efterspørgsel på pladser på efterskolen, skriver skolen i en pressemeddelelse.

Derfor har bestyrelse og ledelse besluttet at udvide linjen med 35 pladser fra næste skoleår. Det er spillene League of Legends og Counter-Strike, der primært spilles på linjen. 

Skolen oplyser, at den ikke vil gå på kompromis med underviserne, da den har ambitioner om at forblive den bedste eSports-skole i Danmark. Derfor har man ansat to nye.

- Vores nye underviser i Counter-Strike bliver ansat på fuld tid og har tidligere spillet professionelt, udtaler forstander Kåre Heide-Ottosen.

Udvidelsen betyder, at der igen er åben for tilmelding til skoleåret 2018/2019. Man skal dog have et bestemt niveau for at blive optaget.

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Uddannelse.