Efterlyst for knivstikkeri i Holstebro: Skjuler sig nu måske i Ishøj

De to personer, som politiet i torsdags bad om hjælp til at finde, gemmer sig nu muligvis i Ishøj

Opdatering den 13. maj 2020: Billeder og navne af de efterlyste er blevet fjernet fra artiklen, da de begge nu er i politiets varetægt.  

Midt- og Vestjyllands Politi opfordrer nu borgere med bekendte i Ishøj til at give dem et praj om at holde øje med to mænd. 

Mændene er efterlyst, fordi politiet mener, de er blandt gerningsmændene til et knivstikkeri i Holstebro lørdag den 25. april om aftenen, hvor to mænd på 24 og 25 år blev stukket i låret og brystet.

De to personer, der blev stukket med kniv, er begge uden for livsfare.

Tre andre gerningsmænd har allerede meldt sig frivilligt på politigården i Holstebro i torsdags, men politiets efterforskning viser nu, at de to eftersøgte sandsynligvis har gjort det stik modsatte. Taget flugten tværs over landet for at gemme sig i Ishøj.

Hvis nogen har oplysninger om, hvor i Ishøj de to mistænkte befinder sig, bør man ikke selv tage kontakt til dem, men i stedet straks ringe til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.

Midt- og Vestjyllands Politi ønsker også stadig at tale med vidner, som har overværet episoden, eller som på anden måde ved noget om sagen. Også de bedes kontakte politiet.

Den 1. efterlyste

Den 2. efterlyste


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.