Efterlyst for hjemmerøveri meldte sig selv - én mistænkt stadig på fri fod

Fredag meldte en af mændene, der er mistænkt for at stå bag et hjemmerøveri i Holstebro, sig selv til politiet. Han er varetægtsfængslet efter grundlovsforhør.

Arkivfoto. Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Opdatering den 20. august klokken 10.12

Midt- og Vestjyllands Politi har anholdt den sidste mistænkte i sagen i Varde. Dermed er politiets efterlysning af manden fjernet igen. Han skal nu i et grundlovsforhør.

Midt- og Vestjyllands Politi har siden 28. juli efterlyst to mænd, som er mistænkt for at stå bag et hjemmerøveri i Heimdalsparken i Holstebro i starten af juli. 

Nu har én af de efterlyste, en 20-årig mand, meldt sig selv til politiet i Holstebro. Fredag mødte han således op på politigården sammen med sin advokat.

Den 20-årige er efter et grundlovsforhør lørdag formiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for røveri, fortæller anklager Mette Møller fra Midt og Vestjyllands Politi.

Læs også Hjemmerøveri: Gerningsmænd ville have fat i gevinst fra spilleautomat

Han er en ud af fire mistænkte for hjemmerøveriet.

To af dem var i forvejen fængslet i røverisagen, mens en fjerde navngiven mistænkt stadig er på fri fod og fortsat er efterlyst af politiet.

- Vi skal gerne have den sidste mand til at melde sig. Det er ham, vi mangler for at komme videre med sagen, siger anklager Mette Møller.

Ingen spilgevinst i lejlighed

Under røveriet den 6. juli var én 37-årig til stede på adressen i Heimdalsparken i Holstebro, da fire mænd tiltvang sig adgang til lejligheden.

Mændene var eftersigende på jagt efter en kontant gevinst fra en spilleautomat, som de troede befandt sig på stedet. Men at der skulle være en spilgevinst i lejligheden var blot et rygte.

Gerningsmændene stjal i stedet to lamper, noget tøj og et mindre kontantbeløb.

Den 37-årige i lejligheden blev under røveriet slået med både flad og knyttet hånd to gange i ansigtet. 

Den sidste af de formodede gerningsmænd, en 20-årig mand, er stadig på fri fod og efterlyses stadig af politiet.