Efterlysning af gerningsmænd til misbrug af kreditkort

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser gerningsmænd til kreditkort-tyveri i Sevel.

To ukendte gerningsmænd var for godt en måned siden på spil i en villa i Sevel, hvor der blev stjålet smykker og kreditkort. Efterfølgende har de to brugt kreditkortene i både hæveautomat og butik. Midt- og Vestjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp.

- Lignende fremgangsmåde er benyttet ved tyveri og bedrageri i Nordjylland, og politiet beder nu offentligheden om hjælp til at genkende gerningsmændene, skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den 14. maj 2019 i tidsrummet mellem kl. 15.30 og kl. 17.30 stjal ukendte gerningsmænd smykker og kreditkort fra en villa i Sevel ved Vinderup. Kreditkortet blev efterfølgende misbrugt i flere pengeautomater i Skive, og derudover blev der med det stjålne kort købt en mobiltelefon i Føtex i Skive.

Noget lig det samme skete den 11. maj i Øster-Vrå i Nordjylland, hvor der også blev stjålet smykker og kreditkort fra en privat ejendom. Gerningsmændene talte begge engelsk.

Den ene beskrives som en mand, mellem 25-35 år, slank af bygning, mørkt hår, mørkt skæg, ved købene i Føtex samt ved kontanthævningerne var han iført mørk sixpence kasket, sort jakke, blå/hvid ternet skjorte, blå jeans, sorte sko. 

Den anden beskrives som en mand, 25-35 år, almindelig af bygning, ved købene i Føtex var han iført lys skjorte, blå jeans, sorte sko. Ved kontanthævningerne var han desuden iført mørk kasket og solbriller. 

Hvis man kan genkende mændene bedes man kontakte politiet på 1-1-4.

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser disse to gerningsmænd i forbindelse med et tyveri i en villa i Sevel.
Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser disse to gerningsmænd i forbindelse med et tyveri i en villa i Sevel.
Foto: Overvågningsfoto

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.