Efter ulykke: Arla Foods forsøger at få en normal hverdag op at køre

Arla Foods i Holstebro har fundet en midlertidig løsning til de medarbejdere, der er uden kontor, efter en lastbil kørte ind i administrationsbygningen i sidste uge.

For en uge siden bragede en lastbil ind igennem muren på en administrationsbygning hos Arla Foods i Holstebro, da føreren fik et ildebefindende.

Lastbilen ramte to kontorer og kom også helt ind i et køkken. Nu er der fundet et alternativ til den skadede bygning, så medarbejderne hurtigst muligt kan komme til bage til en normal arbejdstilværelse.

quoteVi er nødt til at køre vores produktion, som vi plejer, derfor er det nødvendigt, at vi har nogle ordentlige faciliteter til vores medarbejdere. 

Mette Møller

- Vi har sørget for, at alle har et kontor, men man skal deles om det, så for nogen er det lidt uvant. Men det at alle har en fast siddeplads, hvor man kan koncentrere sig, har været vigtig for os, siger Mette Møller, der er mejeridirektør i Arla Foods i Holstebro.

Se indslaget om Arla her. 

Bor i midlertidig bygning

Virksomheden har derfor fået opsat en midlertidig pavillon-bygning, som skal agere administrationsbygning.

- Vi er nødt til at køre vores produktion, som vi plejer, derfor er det nødvendigt, at vi har nogle ordentlige faciliteter til vores medarbejdere, siger hun.

Medarbejderne hos Arla Foods har altså fået nye kontorer. Og selvom det var en voldsom oplevelse, som virksomheden var udsat for i sidste uge, så er der også positive ting ved en midlertidig administrationsbygning.

- Det bliver også hyggeligt, at komme til at sidde lidt tæt. Vi sætter nok et par kravlenisser mere op, og så hygger vi lidt henover julen, siger Bjarne Nielsen, der er vedligeholdelseschef i Arla Foods.

Arla forventer, at genopbygningen kommer til at stå på i tre måneder. 

Lastbilen her bragede natten til onsdag ind i kontorbygninger hos Arla Foods i Holstebro. 
Lastbilen her bragede natten til onsdag ind i kontorbygninger hos Arla Foods i Holstebro. 
Foto: 24-7 News
Lastbilen påførte store skader.
Lastbilen påførte store skader.
Foto: 24-7 News

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.