To drenge tilbageholdt efter klovnerøveri

To drenge på 12 og 13 år er tilbageholdt i forbindelse med et røveri i Holstebro tidligere tirsdag.

02:34

1 af 2

Politiet har tilbageholdt to drenge på 12 og 13år efter en mor sent på eftermiddagen tirsdag var udsat for et røveri af to røvere iført klovnemasker. Drengene er taget med på stationen, og politiet er ved at undersøge, om det kan være de samme drenge, som har begået røveriet tidligere på dagen. 

- kl 18:40 får vi en anmeldelse om tilsvarene to (to personer iført klovnemasker og sort tøj red.), der laver noget ovre ved Rolf Krake Skolen. Vi har patruljer i byen, og de er hurtigt derude. Kort efter antræffer de to på Hjaltesvej. Det viser sig at være to drenge på 12 og 13år, som også har det sorte tøj på og to klovnemasker. Men maskerne er ikke umiddelbart sammenlignelige med de andre masker, men det undersøger vi nu. De er taget med  stationen, og man taler med dem, og man har ringet efter deres forældre, siger vagtchef Bjarne Askholm.

Se hele interviewet med vagtchef Bjarne Askholm øverst i artiklen.   

Opdateret

Denne artikel er opdateret. Bjarne Askholm siger sent tirsdag følgende til ritzau:

-  Der er umiddelbart intet, der tyder på, at de havde noget med røveriet at gøre, men det er alligevel pudsigt, at vi har to hændelser med så kort mellemrum, siger Bjarne Askholm.
    
Drengene fik en formaning af politiet og blev hentet af deres forældre.