Diskoteksejer stævner Nordea efter oversvømmelse

Ejeren af diskotek Buddy Holly i Holstebro kan ikke få erstatning efter sidste års oversvømmelse. Så nu stævner han Nordea og en håndværker.

Selv om der er gået et år siden Storåen oversvømmede store dele af midtbyen i Holstebro, så ligger diskotek Buddy Holly stadig hen uden gæster.

I dag er der kun sørgelige rester tilbage af det diskotek, der har ligget ved åen i 20 år.

- Det er utroligt frustrerende. Det er en helt ny forretning, der er skyllet væk, siger diskoteksejer Jan Nonboe.

Vandet kom ind gennem nødudgangen, der lå lige ned til åen. Herfra ødelagde det ikke bare diskoteket, men også en del af Balletskolen og Musikteatrets kostumelager.

I dag står Jan Nonboe tilbage med et tab på flere millioner kroner. Stormrådet har besluttet ikke at udbetale erstatning.

Han har nu stævnet Nordea, der ejer bygningen, og den håndværker, der i sin tid satte døren til nødgangen i, for at forsøge at få dækket sine tab.

- Nordea har været bekendt med der kom vand ind der, det er der gjort i 20 år nu. Vi var blevet lovet, der var blevet sat en vandtæt dør i dernede. Nordea mener det er håndværkeren og håndværkeren mener, at han bare har sat den dør i, som Nordea havde bedt ham om, så det er en meget øv situation at stå i, fortæller Jan Nonboe til TV MIDTVEST. 

TV MIDTVEST har været i kontakt med både Nordea Ejendomme og den stævnede håndværker. De ønsker begge ikke at kommentere sagen. 

Jan Nonboe har besluttet ikke at genåbne diskotek Buddy Holly i Holstebro

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Vejr.