Dina gav TTH-pigerne pisk til træning

Håndboldpigerne fra TTH-Holstebro fik sig en overraskelse, da de skulle trænes af verdensmesteren i boksning Dina Thorslund.

Damerne fra THH Holstebro er vant til at træne meget. Men i dag havde håndboldspillerne en helt særlig gæstetræner - nemlig den professionelle bokser, Dina Thorslund fra Struer.

quoteNormale dødelige ville være døde for længst.

Dina Thorslund, professionelle bokser, Struer

- Jeg tror, det bliver sjovt. De skal nok give den gas. Jeg har lavet et relativt hårdt program til dem, så de skal nok komme til at svede, siger Dina Thorslund, Professionel bokser fra Struer.

Og Dina ved, hvordan man får pulsen op. Pigerne får lov at lave det hårde program, som hun selv træner hver eneste dag.

- Det er noget helt andet, end hvad vi er vant til, så det glæder vi os til. Jeg tror, det bliver hårdt, så vi tager det som en oplevelse, siger Hanne Trangeled, Spiller, TTH Holstebro.

- Normale dødelige ville være døde for længst, griner Dina Thorslund.

Pigerne i TTH træner 20 timer om ugen med deres cheftræner som indpisker. Men Dinas træning var alligevel af en helt anden kaliber.

- Vi har stor respekt for hende, for det er, det hun laver hver dag, så vi stopper med at pive, når vi skal styrketræne fremover, for vi synes, hun er supersej, siger Hanne Trangeled, Spiller, TTH Holstebro.

En god men hård dag er overstået for TTH Holstebro pigerne.
En god men hård dag er overstået for TTH Holstebro pigerne.
Foto: Karl Erik Lørup, TV MIDTVEST

Holdets træner kan i dagens anledning tage sig en slapper på tilskuerpladserne. Men det er okay, for det er godt med lidt forandring på banen.

quoteVi stopper med at pive, når vi skal styrketræne fremover.

Hanne Trangeled, Spiller, TTH Holstebro

- Det er faktisk godt, at man får en ny gæst og bryder et mønster, og jeg synes, det er en rigtig god ting, at vi har Dina på besøg i dag. Det er meget inspirerende, siger pigernes træner Pether Krautmeyer.

På næste lørdag skal Dina Thorslund desuden forsvare sin verdensmestertitel i WBO forbundet på hjemmebane i Struer.

Se indslag fra dagens træning her.

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.