Dennis slået med 15 hotdogs

Dennis Okkerstrøm Nielsen havde sat sig for at nå top 3, men blev hurtigt sendt til tælling i kampen om at blive Danmarks hurtigste hotdog-spiser.

- En 16-17 stykker.

Så mange hotdogs nåede Dennis Okkerstrøm Nielsen efter eget udsagn at spise på et kvarter, da DM i hotdog-spisning tidligt på aftenen løb af stablen i det centrale Aalborg.

Og det var ikke i nærheden af at være nok til hverken første-, anden- eller tredjepladsen i konkurrencen, som såre simpelt gik ud på at spise så mange hotdogs som muligt på et kvarter.

- Jeg kunne godt høre, at da de andre kom op på de 20, så var løbet kørt, sagde en tydeligt ærgerlig Dennis Okkerstrøm Nielsen umiddelbart efter afgørelsen.

Førstepladsen tog den lokale storfavorit Ruben Mikkelsen fra Storvorde ved Aalborg, som spiste hele 31 hotdogs. Andenpladsen nåede at nedsvælge 25 styk, mens tredjepladsen nøjedes med 21 hotdogs på et kvarter.

Gik viralt på Facebook

Selvom det altså ikke blev til en sejr for Dennis Okkerstrøm Nielsen, så har hans store spisetalent fået en eksponering, flere elitesportsudøvere kun kan drømme om.

TV MIDTVEST's sammenklip med hotdogkæmperen er nået ud til næsten en halv million mennesker på Facebook. I artikelvideoen kan du se eller gense klippet, der gjorde Dennis Okkerstrøm Nielsen berømt på nettet.

Mere beskedent var dagens publikum i Aalborg. Omkring tusind mennesker overværede dysten, hvor førstepræmien var et rejsegavekort på 20.000 kroner.

Trods nederlaget stiller Dennis Okkerstrøm Nielsen op igen næste år.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Livsstil.