Dennis fra Holstebro har ædt sig til berømmelse

Dennis Okkerstrøm Nielsen har mere end seks millioner visninger på sin Youtubekanal 'Tour De Grillbar', hvor han spiser grillmad fra hele Danmark.

Hotdogs, bøfsandwich og burgere i lange baner. 

Det er faktisk blevet lidt af en ting for Dennis Okkerstrøm Nielsen fra Holstebro.

quoteJeg er blevet en youtube-stjerne

Dennis Okkerstrøm Nielsen

På Youtube har han siden 2015 turneret Danmark rundt for at afprøve landets bedste grillbarer. 'Tour De Grillbar' hedder hans kanal, og her følger flere tusinde med. Faktisk er den mest sete video på kanalen set mere end 850.000 gange.

- Det er jo gået viralt. Jeg er blevet en youtube-stjerne, fortæller Dennis Okkerstrøm Nielsen.

Det startede med hotdogs

Det var ikke til at forudse, at Dennis skulle blive et sandt Youtube-fænomen for fem år siden, da TV MIDTVEST lavede et indslag om ham. Men det var faktisk her, det hele startede, ved en pølsevogn.

TV MIDTVEST mødte Dennis Okkerstrøm Nielsen tilbage i juni 2015, hvor han forberedte sig til DM i hotdogspisning.

Dennis forberedte sig til DM i hotdogsspisning, hvor det gælder om at spise flest af slagsen på et kvarter. Han klarede 16, men det var desværre langtfra nok, da vinderen nåede at fortære hele 31.

Kendt fra youtube

I dag er han kendt blandt langt de fleste unge. Senest var han nomineret til en Zulu Award som årets webstar for Tour De Grillbar.

Konceptet går ud på, at han tager forbi forskellige grillbarer i hele Danmark og smager på hofretterne på de forskellige steder. Derefter vurderer han maden, ikke med stjerner, men med remouladeklatter fra 1-6.

Det er et koncept, som både har rykket på Dennis' popularitet og BMI. Siden han begyndte, har han taget tyve kilo på. Men han har altså også ædt sig igennem både Jylland, Fyn og Bornholm. Nu venter Sjælland.

- Jeg havde slet ikke set det komme, at det skulle blive så vildt, det må jeg sige, fortæller Dennis Okkerstrøm Nielsen.

Han æder og drikker sig til berømmelse

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.