Danmarks bedste i trivsel

På HG-afdelingen på Holstebro Uddannelsescenter trives eleverne rigtig godt. Faktisk så godt, at afdelingen er blevet kåret til den bedste i Danmark. I dag var der åbent hus, og eleverne skulle forsøge at vise, hvorfor de trives bedre end andre.

Det er noget af en hæder, som HG-afdelingen på Uddannelsescenter Holstebro har fået. Bag butiksruderne på Holstebro Uddannelsescenter gemmer der sig to glade elever. Alle HG-elever i Danmark har svaret på et spørgeskema, hvor de bedømmer hvordan trivslen er på netop deres skole. Og her var eleverne i Holstebro de gladeste.

- Det er nok smilet, der gør det. Selv om vi har fået en træls start på dagen, så er vi gode til at smile til hinanden, siger Louisa Kirk, der går i 2. HG på Uddannelsescenter Holstebro.

Tid til valg

Rigtig mange unge mennesker står lige nu overfor valg et valg om, hvor de skal læse efter sommerferien. Inspektøren for HG-uddannelsen mener dog ikke, at førstepladsen tæller i deres valg.

- Jeg tror mere, at det er når de kommer i huset og mærker på egen krop, at her kunne jeg godt se mig selv. Jeg tror det er det der er rigtig værdifuldt, siger Anette Hammer, der er inspektør i HG-afdelingen på Uddannelsescenter Holstebro. 

Ved dagens åbent hus havde de måske kommende elever mulighed for selv at fornemme, om der nu også var den bedste trivsel i Danmark på skolen.

 

Se herunder et indslag om glæden og smilet på skolen:

HG-afdelingen på Uddannelsescenter Holstebro er Danmarks gladeste. Det kunne eleverne i dag vise frem.

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Uddannelse.