Danmark ubesejret i Vinderuphallerne

Dansk sejr, da der for første og indtil videre eneste gang, blev spillet håndboldlandskamp i Vinderuphallerne. Pigerne på U-17landsholdet slog Frankrig 25-21.

Torsdag aften tog pigerne på U17-landsholdet for alvor fat på optakten til den EM-kvalifikation, holdet skal spille sidst i marts måned i Montenegro.

Det foregik med det første af to opgør mod Frankrig i en kamp, der blev spillet i Vinderup Hallen ved Holstebro, og de danske piger fik en god generalprøve. Franskmændene blev nemlig sendt i seng med et nederlag på fire mål, 25-21.

Det første kvarter af kampen var de to hold ganske jævnbyrdige, hvorefter Danmark trak en smule fra og kom foran med både tre og fire mål, og det skyldtes især, at forsvarsspillet lykkedes.

- Inden kampen havde vi fokus på, at vores forsvarsspil skulle være dynamisk i midten, så vi kunne pille farten ud af deres spil, og det gik fint. På den måde fik Ida Vium i målet gode betingelser, og hun havde mange redninger. Det gav os selvtillid, og det stressede franskmændene,  fortæller landstræner Flemming Dam Larsen i en pressemeddelelse.

God opbakning

- Der var over 500 tilskuere, så der var god opbakning fra lokalområdet, og det er vi virkelig glade for. Der var en intim og god stemning, så det var et fint arrangement.

I morgen spiller Danmark igen mod Frankrig, og kampen foregår i Gråkjær Arena i Holstebro klokken 17.30. Kampen spilles som forkamp til opgøret i Herreligaen mellem Team Tvis Holstebro og TMS Ringsted, og hvis man dukker op inden klokken 17.30, er der gratis adgang til begge kampe.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.