Danielsen: Vidste ikke botox var tabu

Thomas Danielsen siger til TV Midtvest, at han ikke kender så mange der bruger botox ud over Statsministeren og Ole Henriksen.

Venstres folketingsmedlem og kandidat til det kommende folketingsvalg, Thomas Danielsen fra Holstebro kalder sit tweet om botox og Helle Thorning-Schmidt for velovervejet.

- Man må sige, det var meget velovervejet i forhold til at det ramte "spot on" til problemets kerne. Problemets kerne er netop, at der ikke er nogle nemme løsninger. Botox kan være godt til mange ting, og det har jeg bestemt ikke noget imod, selv om jeg ikke kender så mange, der bruger det ud over Statsministeren og Ole Henriksen.

Botox-politik

Lørdag aften under tv-duellen mellem Statsministeren og Lars Løkke Rasmussen, skrev venstrepolitikeren på sin Twitterprofil:

"Beklager HTS. Folkets panderynker kan ikke fjernes med botox."

- Man bliver nødt til at dykke ned og tage fat om nældens rod. Der kommer der ikke nogen svar. Så der er ikke nogle nemme løsninger på de bekymringer vi går med. Det er jo det, som det betyder, når jeg skriver at; folkets panderynker kan ikke fjernes med botox.

Hvorfor brugte du lige ordet botox?

- Man kalder det botox-politik og det er det Helle, hun benytter sig af, siger Thomas Danielsen til TV Midtvest.

Tager afstand

Thomas Danielsen har været ude i en regulær "Shit storm" på de sociale medier siden sit tweet.

- For at være helt ærlig. Jeg vidste jo ikke, det var et tabu at bruge botox. Tænk sig, at man kan gøre det til noget kritisk, at man bruger botox. Det var jeg bestemt ikke klar over, siger Thomas Danielsen fra Venstre.

Også Liberal Alliances formand Anders Samuelsen har kritiseret sin folketingskollega for botox-tweetet.

- Selve indholdet i tweetet ramte spot on. Det, at der så er nogle, som ønsker at debatten skal køre skævt, jamen, det er jo ikke det jeg ønsker. Derfor er det jo også, at jeg siger, at hvis det er det ord, der gør, at vi ikke kan diskutere den her alvorlige problemstilling, så kan jeg sagtens trække det ord i mig igen. Men jeg var ikke klar over det var et problem, man brugte botox. Det overrasker mig meget, at socialdemokraterne siger.

Men Anders Samuelsen er for eksempel ikke socialdemokrat?

- Nej, men det overrasker mig mindst lige så meget, at han kan se noget problem i brugen af botox, siger Thomas Danielsen.

"Spot on"

I morges beklagede Thomas Danielsen sit tweet. Over for TV Midtvest fastholder venstremanden dog, at han fik sat fokus på det han ville.

- Botox-politik er ikke det der løser Danmarks problemer. Og derfor ramte jeg "spot on" i forhold til selve budskabet om, at der ikke er nogle nemme løsninger på de her udfordringer, siger Thomas Danielsen til TV Midtvest.

Banket på plads

I Jyllands-Posten bliver Thomas Danielsen mandag formiddag banket på plads af sin næstformand.

- Det er fair i en valgkamp, at man tackler på en modstanders politik. Men man skal ikke kommentere på en modstanders udseende. Det er langt over stregen, og det har jeg nu meddelt Thomas Danielsen, siger Kristian Jensen til Jyllands-Posten.

Læs JP-artikel her:

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Politik.