Dagbladet på spejderlejr

Dagbladet Holstebro dækker Spejdernes Lejr intensivt. Faktisk er journalist Henrik Lind Jørgensen flyttet i telt på lejren.

- Jeg tror ikke der findes et sted på jorden med så mange historier. Sådan siger Dagbladet Holstebros journalist Henrik Lind Jørgensen, der er flyttet ind på Spejdernes Lejr.

- I starten kunne jeg slet ikke overskue, hvordan jeg skulle dække alle de historier. Og man må erkende, at man kan ikke nå det hele, siger han.

Fuld af beundring

Henrik Lind Jørgensen bor i et mindre iglo-telt blandt alle spejderne i Holstebro Kommune. Og det er da også historier om lejrlivet han nyder at lave. Han er imponeret over spejdernes engagement.

- Jeg laver selv frivilligt arbejde, men det er jo slet slet ikke som det her. Jeg er fuld af beundring overfor spejderne, der er orden i tingene. Og selvom her bor 35.000 mennesker, er her ikke helt bombet, siger han.

Et monoment

Avisen dækker Spejdernes Lejr intensivt, og har blandt andet flere forskellige temasider på internettet. Men det er ifølge Henrik Lind Jørgensen det hele værd.

- Det her er jo Holstebros olympiske lege. Det er et monoment i Holstebros historie, og jeg håber, at man om hundrede år vil læse om lejren i avisens gulnede sider, siger han.

Men spejderlivet har ikke fristet journalisten.

- Det skal jeg aldrig være, jeg er for doven til at bygge sådan en lejr, siger Henrik Lind Jørgensen.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.