Crossere stjålet fra efterskole

Søndag aften kunne personalet konstatere, at ukendte gerningsmænd har stjålet tre crossere fra et skur på skolen. Det er elevernes egne maskiner.

Søndag aften klokken 19.52 fik Lokalpolitiet i Holstebro en anmeldelse om indbrud på Rydhave Slots Efterskole i Vinderup.

Ukendte gerningsmænd brød ind i udhus

Indbruddet er i følge efterskolen sket i tidsrummet mellem fredag og søndag eftermiddag.

- Her er ukendte gerningsmænd brudt ind i et udhus på efterskolen og har stjålet tre store crossere plus tøj og udstyr, der hører til dem. Men vi afventer, hvor meget gerningsmændene præcis er sluppet afsted med, forklarer vagtchef Allan Riis fra Lokalpolitiet i Holstebro.

De nu stjålne maskiner er elevernes egne, og det er ikke første gang, at efterskolen og eleverne oplever problemer med ubudne gæster.

Indbrud i januar

I januar måned i år brød tyve ind på skolen og gik ind på ulåste elevværelser. Her stjal tyvene i alt otte bærbare computere fra elevernes tasker. Det hele skete på under et kvarter, imens eleverne var til fællesspisning.

Der er intet overvågning omkring udhuset, men politiet efterforsker sagen i håbe om, at eleverne kan få deres stjålne maskiner tilbage.

Hør forstander Ole Conrad Kondrups reaktion og syn på weekenden tyveri:

00:31 Luk video