Cirkus-kamelerne nød usigten foran Black Box i Holstebro

Vintercirkus er kommet til Holstebro. Det bød på en noget særpræget udsigt for de forbipasserende ved Black Box, der kunne ae kameler og meget mere.

I dag kunne børn og voksne få en ekstra en på opleveren i Holstbro midtby.

Langs med Ringvejen lå kameler og slængede sig i solen, mens heste græssede foran Black Box og elefanten gjorde sig klar til forestilling.  Alt sammen fordi Vintercirkus er kommet til byen.

 

Det er cirkusregissør Isabella Enoch fra Cirkus Dannebrog, der har sammensat forestillingen ”Vintercirkus i verdensklasse”. Forestillingen finder sted i Musikteatret i dag.

På programmet er der både søløver, araberheste, kameler, hunde og en elefant, foruden klovne, akrobater, jonglører og meget andet.

Ifølge en pressemeddelelse fra Vinter Cirkus, så har Patrick Burke gjort sine søløver ikke bare balancedygtige, men også musikalske.

Undervejs i forestillingen vil der være et indslag, hvor børnene mulighed for at ride på elefanten og kameler. Og Elefanten Ramboline har flere gange optrådt både på tv og på film.

Hvis man ikke har nået den populære forestilling i Holstebro i dag, er der mulighed for at se Vintercirkus d. 17. februar i Herning Kongrescenter samt den 19. februar i Tinghallen Kongres & Musikhus, Viborg.

Se alle datoerne for vintercirkus her.

Vi sender live fra nedpakningen af det store cirkus i vores nyhedsudsendelse kl. 19.30, hvor du også kan få et indblik i livet som cirkusartist.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Kultur.