Brystkræftsag: Karina skal til ny undersøgelse

I dag er der gang i telefonerne hos Region Midtjylland - flere heriblandt Karina Rask skal nemlig ny tid til undersøgelse af brystkræft

Karina Rask
Foto: Knud Lind, TV MIDTVEST

Du er nummer 29 i køen. 

Karina Rask er en af dem, som skal til en ny undersøgelse for brystkræft. Her til formiddag ringede hun ligesom mange andre til Region Midtjylland, for at få en ny tid. Og heldigvis var der ikke alt for lang ventetid, Karina fik en tid til et såkaldt sikkerhedstjek om en uge.

- Selvfølgelig vil man helst til i dag, men taget i betragtning af hvor mange der skal, så er det vel rimeligt, siger Karina Rask.

Karina er 38 år, mor til tre drenge og bor i Ørnhøj. Hun var til undersøgelse tilbage i efteråret 2016 fordi hun mærkede noget i brystet, men fattede ikke dengang mistanke eller var utryg ved lægen eller undersøgelsen.

- Jeg havde en byld, som blev drænet, og jeg mærker stadig noget, men de siger det er arvæv. Men nu bliver jeg da meget utryg, forklarer Karina.

På trods af at der er en ny tid på plads for Karina, så har hele forløbet skabt en stor usikkerhed.

- Jeg har det ikke særlig godt. Og den tillid måske tænker jeg da også er svundet. Fordi, lad os nu sige, at de siger jamen der er ikke noget. Jamen kan jeg tro på det? Eller hvad?