Brand ved vuggestue kan være påsat

Nordvestjyllands Brandvæsen rykkede onsdag aften ud til brand i legehus ved vuggestue i Holstebro. Den er formentlig påsat, lyder det fra politiet.

Onsdag aften måtte brandvæsenet rykke ud til en mindre brand. Nogle forbipasserende meldte om brand i et legehus  på legepladsen ved Vuggestuen Mariehønen i Holstebro.

- Der skete ingen større skader udover legehuset, der var helt overtændt, da vi kom, og legehuset er brændt helt ud, siger indsatsleder ved Nordvestjyllands Brandvæsen, Anders Frederiksen. 

Brandvæsnet fik meldingen omkring 21.39 onsdag aften, og selvom brandårsagen endnu ikke ligger fast, før politiets teknikere har undersøgt stedet, så er både brandvæsen og politi enige om, at et legehus næppe selvantænder.   

- Vi formoder derfor, at branden er påsat, siger vagtchef Henrik Nielsen fra Midt- og Vestjyllands Politi. 

Legehuset ligger nogle meter fra nogle pavilloner. Heldigvis fik brandvæsnet slukket ilden, inden den spredte sig til andre bygninger. 

- Vi er selvfølgelig ekstra opmærksomme set i lyset af sagerne i Bremdal. Vi bryder os ikke om påsatte brande af nogen art, der laver vi også de undersøgelser, der skal til, fortæller Mikkel Bertelsen fra Lokalpolitiet i Holstebro. 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.