Brækkede næser og et flækket øjenbryn - sort uheld før første ligakamp

TTH Holstebros Christoffer Cichosz og Johan Meklenburg har begge brækket næsen, og Niels Lindholt måtte syes med otte sting.

Håndbold er en kontaktsport, hvor der bliver gået til stålet.

Det ved de lige nu alt om i TTH Holstebro.

To af klubbens ligaprofiler - Christoffer Cichosz og Johan Meklenburg - har brækket næsen, og dertil kommer, at Niels Lindholt har flækket et øjenbryn, som måtte syes med otte sting.

- Det minder efterhånden mere om en bokseklub end en håndboldklub. Men det er hændelige uheld, og jeg er glad for, at spillerne tager det med oprejst pande, konstaterer klubbens direktør John Mikkelsen.

Johan Meklenburg brækkede næsen i TTH Holstebros opvisningskamp mod verdensstjernerne fra Paris Saint Germain. Der skal imidlertid mere tid at holde ham ude af spillet, og udstyret med en mindre maske var han således på banen, da TTH i lørdags vandt pokalkampen over Ribe-Esbjerg.

Og det var netop pokalkampen, der kostede Christoffer Cichosz en brækket næse og Niels Lindholt et flækket øjenbryn.

Christoffer Cichosz er - ligesom Niels Lindholt - stregspiller. Det er en af spillets mest udsatte positioner, og cheftræner Patrick Westerholm erkender, at det ikke er optimalt med en stregspiller med en brækket næse.

Han fortæller dog, at alle tre spillere er med i truppen, når TTH Holstebro på torsdag spiller sæsonens første ligakamp - hjemme mod Mors-Thy Håndbold. 

- Jeg har aldrig prøvet at have to spillere med en brækket næse i truppen, men nu må vi se, hvor meget vi kan bruge dem. Vi tager det, som det kommer, siger Patrick Westerholm.