Boxerligaens assistkonge til TTH

Team Tvis Holstebro har hentet 28-årige Martin Hansen hos lokalrivalerne i HC Midtjylland.

Martin Hansen i sin gamle HC Midtjylland-trøje. De næste to sæsoner skal han spille hos Team Tvis Holstebro.

Fra næste sæson bytter Martin Hansen sin HC Midtjylland-trøje ud med en hvid en af slagsen hos Team Tvis Holstebro. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

28-årige Martin Hansen var i denne sæsons grundspil spilleren med flest assists, 115 af slagsen, hvor han også blev noteret for 88 "rene scoringer" hos de midtjyske pokalmestre.

Tilgangen af Boxerligaens assistkonge glæder TTH-cheftræner Patrick Westerholm, der tidligere har trænet playmakeren i HC Midtjylland.

- Martin er hurtig i både fødder, hænder og hoved, og han har et fremragende blik for stregen og for sine medspillere i kontrafasen. Samtidig er han også selv målfarlig, ligesom han dækker en habil back, og hans forsvarskompetencer gør, at vi i næste sæson kan spille helt uden forsvars-angrebs udskiftninger, siger Patrick Westerholm.

- Alt i alt får vi en spiller, der både er sulten samt har erfaring og et stort vinderinstinkt - og han passer rigtig godt til det spil, vi gerne vil spille i næste sæson, fortsætter han.

Også Martin Hansen glæder sig til det nye samarbejde. Han fortæller, at valget af TTH aldrig var svært.

- Jeg har været glad for at være i HC Midtjylland, men jeg er på jagt efter nye udfordring både personligt og som spiller. Dem får jeg til fulde i TTH, siger han Martin Hansen.

Han peger dog også på, at det har spillet en rolle, at han tidligere har haft Patrick Westerholm som træner.

- Jeg ved, hvad han står for. Den primære årsag til mit skifte er dog, at TTH er en stor klub både på og uden for banen, siger Martin Hansen.