Boxerligaens assistkonge til TTH

Team Tvis Holstebro har hentet 28-årige Martin Hansen hos lokalrivalerne i HC Midtjylland.

Fra næste sæson bytter Martin Hansen sin HC Midtjylland-trøje ud med en hvid en af slagsen hos Team Tvis Holstebro. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

28-årige Martin Hansen var i denne sæsons grundspil spilleren med flest assists, 115 af slagsen, hvor han også blev noteret for 88 "rene scoringer" hos de midtjyske pokalmestre.

Tilgangen af Boxerligaens assistkonge glæder TTH-cheftræner Patrick Westerholm, der tidligere har trænet playmakeren i HC Midtjylland.

- Martin er hurtig i både fødder, hænder og hoved, og han har et fremragende blik for stregen og for sine medspillere i kontrafasen. Samtidig er han også selv målfarlig, ligesom han dækker en habil back, og hans forsvarskompetencer gør, at vi i næste sæson kan spille helt uden forsvars-angrebs udskiftninger, siger Patrick Westerholm.

- Alt i alt får vi en spiller, der både er sulten samt har erfaring og et stort vinderinstinkt - og han passer rigtig godt til det spil, vi gerne vil spille i næste sæson, fortsætter han.

Også Martin Hansen glæder sig til det nye samarbejde. Han fortæller, at valget af TTH aldrig var svært.

- Jeg har været glad for at være i HC Midtjylland, men jeg er på jagt efter nye udfordring både personligt og som spiller. Dem får jeg til fulde i TTH, siger han Martin Hansen.

Han peger dog også på, at det har spillet en rolle, at han tidligere har haft Patrick Westerholm som træner.

- Jeg ved, hvad han står for. Den primære årsag til mit skifte er dog, at TTH er en stor klub både på og uden for banen, siger Martin Hansen.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.