Børn og børnebørn til juletamtam på Holstebro-virksomhed

Virksomheden, Creativ Company, åbner fredag dørene for ansatte og deres familier. De julehygger og kreerer alverdens ting.

Creativ Company i Holstebro har fredag 25 ansatte og deres 90 børn og børnebørn til juletamtam. Her skal de dekorere og være kreative.

- Det er sjovt, fordi der er mange ting, man kan lave. Vi skal være herude helt vildt længe, forklarer 6-årige Mathilde Lindholm Jürgensen fra Struer, hvis morfar arbejder på virksomheden.

Det er ikke første gang, familien er til et arrangement på Creativ Company. Men det vækker ikke desto mindre stor begejstring.

- Jeg synes, det er et supergodt arrangement og et godt initiativ. Det bringer glæde blandt børn, bedsteforældre og forældre, siger Mathildes far, Steffen Lindholm Jürgensen.

Virksomheden vil såmænd bare gerne påskønne de ansatte og deres familier.

- Vi har faciliteterne, materialet og personalet, som vi gerne vil gøre noget ekstra for og ikke mindst deres familie og børn. Efter en travl højsæson synes vi, det er en rigtig god måde at slutte af på, fortæller Lotte Littau Kjærgaard, der er direktør for kreativitet og trivsel ved Creativ Company.

Programmet står på kreative aktiviteter, småkagepyntning, rundvisning og film.

 

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.