Birthe-Sagen: Betjent afhørt

Dag 2 i retssagen: Politimand forklarede i retten onsdag formiddag, om den korte samtale han havde med Birthe Christiansen i ambulancen.

- Jeg spørger direkte, om det er Kamal, der har gjort det. Hun siger, det kan det godt være. Og så tager førstehjælpen over igen.

Sådan lød forklaringen i retten i dag fra den politimand, som sad med i ambulancen med den hårdt sårede Birthe Christiansen, og nåede at lave en lynafhøring.

Før han i dag nåede frem til forklaringen om lynafhøringen i ambulancen, kunne han fortælle, at der herskede lidt kaos på gerningsstedet, da han og kollegerne kom frem. Vidner fortalte ham, at Birthe Christiansen havde sagt, at gerningsmanden var en person, hun skulle have møde med samme dag. Politimanden forklarede, at der i Birthe Christiansens kalender for den dag kun var optegnelser over en aftale. Aftalen med Kamal Omar Yusouf.

Politimanden forklarede, at det i ambulancen gik op for ham, at det var alvorligt, da ambulancefolkene klippede Birthe Christiansens tøj op.

- Så spørger jeg efter 10 minutter, om jeg må få lov at tale kort med hende, og det får jeg lov til, forklarede politimanden.    


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.