BIG BIO viser Formel 1 på det store lærred

Mange film er blevet udskudt, så i biografen i Holstebro prøver de nu med alternative løsninger.

I dag var der sæsonstart på Formel 1, og i BIG BIO i Holstebro viste de løbet i hele to sale.

Den idé fik stor opbakning, og det glæder biografen i Holstebro. 

- Jeg havde faktisk ikke regnet med, at det var noget folk ville tage til sig på den måde her. Vi er jo super glade for det, og jeg kan forstå, at det er folk også, så vi er ovenud imponerede af det, siger Michael Jensen, der er Teknik- og Personaleansvarlig, Big Bio, Holstebro

Han vil ikke udelukke, at de i fremtiden vil prøve kræfter med Champions League eller Superbowl.

Racerløbet blev i begge sale vist på et 83 kvadratmeter stort lærred fra elektriske sæder, der kan komme helt ned at ligge. 

Mangler duften af gummi

På forreste række sad de to fartglade veninder Emma Lundsgaard og Laura Olesen, der aldrig misser et Formel 1 løb.

De skulle til august have været i Belgien for at se et løb, men det fik corona sat en stopper for, og de er derfor rigtig glade for biografens alternativ.

- Det er bare lidt federe at få det op på en stor skærm, hvor der er bedre lyd. Der kommer bare lidt mere gang i det, og det bliver lidt mere dynamisk, siger Laura Olesen.

Turen til Belgien havde været at foretrække, men selvom de manglede duften af, at de lynhurtige biler brænder dæk af, så kunne de godt finde på at tage endnu et løb i biografstolene.

- Det virker allerede til at være en virkelig fed oplevelse med gode sæder, popcorn og god lyd, siger Emma Lundsgaard.

Et ekstra plus ved at se racerløb i biffen - fremfor hjemme på sofaen - er, at de kan få lov til at dele oplevelsen med andre Formel 1 entusiaster.

SE indsalget fra nyhederne 5. juli: Motorsports-entusiaster behøver ikke rejse langt for at se Formel 1. I dag kunne de sætte sig godt til rette i bløde biografsæder

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.