Badeland på økonomisk dybt vand

Det seneste regnskab viser et underskud på næsten 650.000 kroner for Holstebro Badeland, og efter flere år med kæmpe underskud, er badelandets egenkapital nu skyllet helt væk

Holstebro Badelands regnskab for 2010 viser blodrøde tal på bundlinjen. Badelandet har et underskud på næsten 650.000 kroner, men det får ikke formand Bent Mikkelsen til at ryste i bukserne.

- Vi har været igennem en hård periode. Men alle tallene peger i den rigtige retning. Og vi kan endelig se sorte tal på bundlinjen måned efter måned. Derfor man man roligt investere i badetøj som om vejret er dårligt. Vi fortsætter i mange år, siger han til Dagbladet Holstebro.

Underskud i flere år

Det er andet år i træk badelandet kommer ud med underskud. I 2009 lød det på 2.6 millioner kroner, og med årets underskud på knap 650.000 er egenkapitalen helt forsvundet.

 - Det betyder, at vi har forbedret regnskabet med to millioner kroner og har gennemført en kæmpe turn-around. Men det er stadig langt fra et tilfredsstillende resultat, siger Bent Mikkelsen til Dagbladet Holstebro.

Badelandet har tidligere været i fare for lukning, for fire år siden var det tæt på at badelandet blev omdannet til kontorhus. 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.