Ansatte deler knap to millioner

Westpack i Holstebro præsenterede i dag et rekordoverskud på 15 millioner kr. Derfor kan medarbejderne dele en bonus på 1,8 millioner.

Det har været et rigtigt godt år for Emballagekoncernen Westpack, og det kommer nu også medarbejderne til gode. Virksomheden fra Holstebro har i regnskabsåret 2014-15 leveret et rekordoverskud på 15,1 millioner kr., og det flotte resultat er allerede kommet de godt 60 medarbejdere til gode i form af en pulje på 1,8 mio. kr. i overskudsdeling.

- Beløbet er fordelt ligeligt mellem alle - fra elever til medarbejdere med højeste anciennitet. Alle bidrager til vores resultat, og overskudsdeling betyder både motivation og engagement. Alle er skarpe på deres rolle i forretningsmodellen og ved præcis, hvad de hver især bidrager med, siger direktør Morten Dalsgaard.

Eget selskab i Kina

Sidste år var der også overskud i virksomheden, her kunne medarbejderne dele en million kroner i bonus.

- Alle tænker i optimering og løber gerne de nødvendige ekstra skridt. Der er simpelt hen maksimal fokus gennem hele værdikæden. De 1,8 mio. kr. er særdeles velfortjente og en fornøjelse at uddele, siger direktør Morten Dalsgaard.

Westpack udvikler, designer, producerer og sælger emballage til smykke-, ure- og brillebranchen. Produktionen foregår dels i hovedsædet i Holstebro og dels fra virksomhedens eget selskab i Kina.

 

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.