Ansat på bosted fik konstateret Covid-19 - Nu er alle beboerne testet negativ

Beboerne på bostedet Skredsande i Holstebro kan ånde lettet op, efter at en ansat den 6. juli fik konstateret coronavirus.

Tidligere på måneden blev en ansat på bostedet Skredsande i Holstebro konstateret med coronavirus. Det betød, at stedets beboere og ansatte øjeblikkeligt skulle testes, men nu er svarene på testene alle kommet tilbage negative.

quoteNu vender vi tilbage til det normale - men hvor vi fortsat tager generelle forholdsregler i forhold ti Covid-19.

Lone Becker, Direktør, Social og Sundhed, Holstebro Kommune.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

- Det er glædeligt, og nu kan vi vende tilbage til en stille og rolig hverdag, siger Lone Becker, der er direktør for Social og Sundhed i Holstebro Kommune, til Dagbladet.

Bostedet Skredsande er et dag- og døgntilbud for voksne med forskellige handicaps. Til daglig befinder der sig 110 beboere og 44 ansatte på bostedet Skredsande. 

Da den ansatte den 6. juli blev konstateret positiv med coronavirus, betød det, at en testbil fra regionen senere ankom for at teste alle beboerne. Siden da har de pårørende til beboerne været opfordret til at begrænse antallet af besøg, ligesom de tre forskellige afdelinger har været adskilt.

- Nu vender vi tilbage til det normale - men hvor vi fortsat tager generelle forholdsregler i forhold ti Covid-19. Det her har været en påmindelse om, at vi fortsat skal passe på, siger Lone Becker til Dagbladet.

Den ramte medarbejder er dog fortsat hjemsendt.