Anders Langballe: Venstre har undskyldt annonce

Ifølge Anders Langballe har Venstre beklaget Thomas Danielsens annonce med citater fra den politiske redaktør. Thomas Danielsen selv ser ingen problemer.

Anders Langballe er stærkt utilfreds med, at Venstres folketingskandidat Thomas Danielsen har valgt at bruge nogle af hans udtalelser fra et live-interview med TV MIDTVEST i sin valgkampagne.

- Jeg har jo ikke hørt et pip fra Thomas Danielsen, før han bringer de her annoncer. Jeg ved også, at man fra Venstre har indskærpet allerede før valgkampen, at man ikke skal lave den slags numre her, siger Anders Langballe.

Han fortæller også, at han onsdag er blevet kontaktet af Venstres landsorganisation, der har beklaget annoncen.

- Der gik kun et øjeblik, så ringede Venstres partisekretær og beklagede sagen på partiets vegne og sagde, at man fra landsorganisationens side havde forsøgt at sætte Thomas Danielsen på plads.

Venstres partisekretær var dog mere kortfattet, da vi fangede ham på telefonen for at få en kommentar fra partiet.

- Jeg har ingen kommentarer overhovedet.

Om det rent faktisk er lykkedes partiorganisationen at sætte Thomas Danielsen på plads er tvivlsomt. I hvert fald har Danielsen selv meget svært ved at se, at han har krænket journalisters eller tv-stationers ophavsret.

- Jeg har brugt et par citater fra Anders Langballe, men jeg har lavet den rigtige kildeanvisning, og jeg har ikke brugt dem i en sammenhæng, man ikke må.

Af hensyn til Anders Langballe har han alligevel valgt at trække annoncen tilbage.

- Jeg ønsker fortsat et godt forhold til Anders Langballe, så hvis han har et problem med et citat i form af en annonce, jamen så trækker jeg den tilbage.

Fordi Thomas Danielsen har trukket annoncen tilbage, regner Anders Langballe ikke med at gå videre med sagen.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Politik.