Amerikanske strikketurister indtager landsdelen

30 amerikanske strikkeentusiaster besøgte i dag en kendt strikkedesigner i Holstebro.

Der er dem, der tager på krydstogt for at slappe af, og så er der dem, der tager på krydstogt for at strikke.

I dag lagde 30 amerikanske krydstogtturister til kaj i Aarhus og hovedattraktionen var en tur til strikkedesigner Lotte Kjærs hus i Holstebro.

- Hendes designs er utrolige, og det er hendes brug af farver også. Jeg synes, det er virkelig spændende, siger Audrey Bowden fra Illinois.

Ti dages krydstogt for strikkeentusiaster

Lotte Kjær er en af de strikkedesignere, som 30 amerikanske kvinder besøger i løbet af deres ti dage lange strikkekrydstogt i Europa.  

- Målet er at prøve at komme lidt ud over Danmarks grænser og se, om mit design kan bruges på andet end det skandinaviske marked, forklarer Lotte Kjær.

Og blandt amerikanerne var begejstringen ikke til at tage fejl af.

- Hun er fantastisk. De ting hun laver er så alsidige, og jeg er bare imponeret. Det er virkelig helt utroligt, siger Judy fra Californien.

Strikkedesigner: Det har været fedt

Efter godt to timer var besøget slut, og den danske strikkedesigner kunne gøre status efter sin fjerde gang som vært for en flok amerikanske strikketurister. 

- Det har været helt fantastisk. Det var en super energisk og meget interesseret gruppe, så det har været fedt at få besøg, siger Lotte Kjær.

Strikketuristerne skal nu videre mod Amsterdam, hvor de slutter turen.