Agesen: Holstebro-Falster blev for meget

I midten af januar blev det officielt, at Niels Agesen et år før tid forlader Nykøbing Falster Håndbold. Køreturen fra Jylland blev for meget.

Køreturen på 350 kilometer fra familien i Holstebro til arbejdspladsen på Falster blev til sidst for meget for cheftræner Niels Agesen. I midten af januar meddelte klubben, at kontrakten med tidligere TTH-træner ophører til sommer - et år før tid.

Det blev meldt ud, at det var af familiære hensyn, at Agesen stoppede. I mellemtiden har han fra sommer fået jobbet som cheftræner hos pokalmestrene fra Randers, som næsten barberer 250 kilometer af turen til arbejde.

- Jeg er blevet beskyldt for, at jeg blev overrasket over, hvor langt der er til Falster. Det er jeg ikke. Jeg har kørt den tur rigtig mange gange, men det at have tre børn og se, at de sammen med min hustru må gå på kompromis med deres dagligdag for at få det til at fungere. Det kunne jeg ikke holde til i længden, siger Niels Agesen til TV 2 SPORT.

- Det fik vi en god snak om omkring jul og nytår, og heldigvis skal jeg sige stor tak til Nykøbing for, at de viste stor forståelse for det, for jeg var nok den sidste, der troede, at jeg skulle bryde en kontrakt.

Niels Agesen blev sat i spidsen for klubben i 2015. Nykøbing Falster var i gang med en stor satsning, og der blev hentet store navne som landsholdsspillerne Kristina 'Mulle' Kristiansen og Mette Gravholt til klubben.

Han havde været træner for begge spillere i Team Tvis Holstebro, og siden hen forstærkede han NFH med TTH's svenske landsholdsspiller Nathalie Hagman, som han ligeledes havde været træner for.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.