AG bekræfter: Skifter til VHK

Ann Grete Nørgaard bekræfter over for TV MIDTVEST, at hun efter sommerferien skifter Team Tvis Holstebro ud med Viborg HK.

Damelandsholdets venstrefløj, Ann Grete Nørgaard, har netop sagt ja tak til fremover at blive en del af de grønblusede i Viborg HK. Det fortæller hun mandag eftermiddag til TV MIDTVEST.

- Jeg har lige skrevet under for lidt siden. Der er masser af fede muligheder for mig i Viborg HK. Nu skal jeg være med til at genrejse klubben, og det glæder jeg mig til.

Sådan lyder det fra den 31-årige fløj, der har spillet i Team Tvis Holstebro siden 2010.

Viborg HK har den seneste tid været i store vanskeligheder. Først har dårlig økonomi endnu engang sat klubben i dårligt lys, og senest har klubben højest overraskende fyret træner, Christian Dalmose. Men det tager ikke pusten fra den hurtige fløj.

- Jeg tror, at skiftet kan give mig et boost og masser af ny energi. Jeg skal være med til at bygge et nyt hold op, hvor vi bl.a. skal ind og arbejde med værdierne. Det bliver spændende, fortæller Ann Grete Nørdgaard.

Med sit skifte bliver hun ikke den eneste, der forlader Holstebro-klubben. Også Kristina Mulle Kristiansen er næste sæson tabt for klubben, der nu må ud og hente nye profiler.

Ann Grete Nørgaard starter i Viborg HK efter sommerferien. Kontrakten mellem parterne gælder i tre år.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.