Afdød Actona-ejer pegede selv på Lars Larsen

Den afdøde ejer Orla Dahl Jepsens ønsker for Actona Companys fremtid blev i dag indfriet, da nyheden om salget til Lars Larsen blev offentliggjort.

Da den tidligere ejer, Orla Dahl Jepsen, afgik ved døden i 2014 siden nåede han at fortælle sin kone, Susanne Dahl Jepsen, sine ønsker for virksomhedens fremtid.

- Han nåede at hviske til Susanne, at han gerne så, at det var Lars Larsen, der overtog Actona, fortæller den nye ejer, Lars Larsen.

Og det ønske blev altså i dag indfriet, da nyheden om salget til Lars Larsen blev offentliggjort.

Actona skal ekspandere

Og den nye ejer har i dag lagt en klar plan for fremtiden på Actona Company.

- Som jeg sagde til medarbejderne i morges. Vi skal ud og ekspandere og blive større og stærkere. Der er mange meget store og stærke konkurrenter rundt om os, og dem skal vi jo gerne kunne matche.

En overtagelse af LARS LARSEN GROUP er det helt rigtige for virksomheden, siger Susanne Dahl Jepsen, der er enke efter Orla Dahl Jepsen.

Glædens dag

- Jeg ved, at Orla på både Actonas og vores medarbejderes vegne ville være glad for, at virksomheden får Lars Larsen ind som ejer. Orla og Lars Larsen kendte hinanden i mange år og delte de samme værdier, siger Susanne Dahl Jepsen om dagen, som hun beskriver som en glædens dag.

Lars Larsen varsler da heller ingen nævneværdige forandringer for Actona A/S.

- De skal bare skabe endnu mere. Der kommer ingen ændringer. Det bliver samme ledelse og det samme hele vejen igennem. Og jeg blander mig så lidt som muligt. Som jeg sagde til medarbejderne: Hvis I ser mig for ofte, så er det fordi, det går dårligt, lyder det fra Lars Larsen.

Se interview med Lars Larsen om dagens investering:


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.