800 ansøgere til nye politijobs: - Det havde jeg ikke regnet med

800 HK'ere har sendt en ansøgning afsted til Midt- og Vestjyllands Politi. Interessen overrasker politidirektør.

- Jeg havde slet ikke regnet med at få så mange ansøgninger, lyder det fra politidirektør, Jens Kaasgaard. Foto: TV MIDTVEST

Der er ikke meget, som tyder på, at politiet kommer til at få problemer med at ansætte 150 nye administrative medarbejdere i Holstebro.

Læs også Overblik: Masser af nye arbejdspladser til Midt- og Vestjylland

Intet mindre end 800 ansøgere har nemlig meldt sig på banen til de mange stillinger, som bliver oprettet i det vestjyske i forbindelse med udflytningen af statslige arbejdspladser.

Det fortæller P4 Midt og Vest.

- Jeg havde slet ikke regnet med at få så mange ansøgninger og slet ikke fra folk, som har et arbejde i forvejen, siger Jens Kaasgaard, der er politidirektør i Midt- og Vestjyllands Politi, til radioavisen.

150 NYE JOBS HOS MIDT- OG VESTJYLLANDS POLITI

  • De administrative medarbejdere i Holstebro skal tage sig af kørekortssager, våbensager og inddrive bøder for hele landet
  • Opgaverne bliver overtaget fra Administrativt Center Øst i Taastrup
  • Hos Midt- og Vestjyllands Politi forventer man, at kun omkring 10 medarbejdere vil flytte med fra hovedstaden til det vestjyske
  • 25 af de 150 nye medarbejdere skal sørge for at digitalisere kriminalregistret

Informationsmøder ser ud til at virke

Politiet har gjort meget ud af at tiltrække alle tænkelige bejlere til de nye jobs.

Tidligere i april mødte mere end 200 HK'ere op for at høre nærmere om jobmulighederne hos politiet ved et åbent informationsmøde. Ved den lejlighed kaldte Jens Kaasgaard interessen for 'overvældene' og 'enorm'.

- Det er rigtigt, rigtig flot. Det er spændende, at der er så mange, som er interesserede i vores arbejdsplads, sagde politidirektøren efter mødet.

Politiet er nu i fuld gang med at holde ansættelsessamtaler.

Læs også Mere end 200 interesserede i nye politijob: - Der kom overvældende mange