60 millioner til B&O'chef - måske

B&O's nye direktør, tue Mantoni, kan score bonus på op til 60 millioner kroner, hvis han indfrier nogle helt bestemte forventninger de kommende fire regnskabsår.

Efter en ekstraordinær generalforsamling for aktionærerne i B&O kan den nye administrerende direktør, Tue Mantoni, se frem til en bonus på op til 60 millioner kroner. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer i dag.

Aktionærerne godkendte nemlig nogle nye retningslinier for aflønnning af direktøren, og et af elementerne var, at Tue Mantoni får mulighed for at tjene op til de 60 mio. kroner på nogle aktieoptioner, som han kan udnytte på nogle helt bestemte betingelser.

For at tiltrække den rette direktør

- Det er en ordning, vi indfører for at kunne tiltrække den rette administrerende direktør til jobbet, fortalte bestyrelsesformanden Ole Andersen ifølge Dagbladet, på generalforsamlingen.

Detaljerne for, hvilke betingelser, Tue Mantoni skal indfri, ville bestyrelsesformanden ikke ud med, men en af betingelser vil helt klart være, at omsætningen kommer op på et helt andet niveau end de tre milliarder om året, den ligger på i dag.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.