26-årig får over to års fængsel for narkobesiddelse

En 26-årig mand fra Holstebro er til formiddag blevet idømt to et halvt års fængsel for opbevaring af hash og kokain.

Fredag formiddag blev den 26-årige Ali Mohamad Moustafa fra Holstebro idømt to et halvt års ubetinget fængsel for besiddelse af 400 gram kokain og fire kilo hash.

Han blev anholdt d. 1. december 2016, hvor politiet var ude ved et kælderrum i Holstebro, hvor de havde fået et tip om, at der skulle være hash. De tog afsted med narkohund, og de fandt ud af, at det var den nu dømte, der havde adgang til det kælderrum.

Den 26-årige indrømmede, at der var hash i hans kælderrum, men selv efter politiet fik fat i det, virkede han stadig nervøs. Politiet fandt derefter en pose med hvidt pulver, som han hævdede, var et falsk stof, men det viste sig at være kokain.

Den dømte forklarede, at aftalen omkring opbevaring af stofferne kun handlede om hash, men da han opdagede, at der var kokain, valgte han at beholde det og opbevare det i kælderrummet separat fra hashen.

Dommen på to et halvt år er anklageren på sagen, Jens Henrik Severinsen, tilfreds med:

- Jeg er godt tilfreds. Jeg havde selv anbefalet to et halvt til tre års fængsel, siger han.

- Manden bliver idømt to et halvt års fængsel, fordi retten mente, at han havde forsæt for at holde stofferne, forklarer Jens Henrik Severinsen, senioranklager ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Ali Mohamad Moustafa har taget sig betænkningstid til at overveje, om han vil anke dommen.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.