24-årig voldtaget i Holstebro

Midt- og Vestjyllands Politi har hele dagen efterforsket en voldtægtssag fra Holstebro. En 24-årig kvinde anmeldte sagen til politiet tidligt på morgenen den 1. januar.

Politiet har hele dagen søgt efter tekniske beviser i Holstebro, efter at en 24-årig kvinde nytårsmorgen blev voldtaget.

Gerningsmanden tog kontakt til den 24-årige kvinde ved Enghaven i Holstebro midtby. I første omgang afviste hun manden, men han opsøgte hende igen, da hun sad på en bænk i en gyde.

- Her overfalder han hende ved at tage halsgreb, og gennemfører en fuldbyrdet voldtægt af hende, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch.

Gerningsmanden blev på et tidspunkt overrasket af et vidne, og han tog flugten væk fra stedet.

Mistænkt afhørt

Dagen igennem har politi og hunde gennemsøgt gerningsstedet for at finde tekniske beviser. Og det lykkedes at finde DNA, som nu er sendt til analyse.

Samtidig fandt politiet efter afhøring af den 24-årige frem til en person, som kunne være gerningsmanden. Hans billede blev vist til den forurettede og vidnet. De var begge rimeligt sikre på, at det godt kunne være gerningsmanden.

Den mistænkte er blevet afhørt af politiet, uden dog at være sigtet. Han er frivilligt gået med til at give sit DNA til politiet.

- Han har et rimeligt sikkert alibi fra nogle familiemedlemmer om, at han har været hjemme helt til klokken 10 i formiddag. Så på den måde er vi slet ikke sikre på, at det er ham der er gerningsmanden, så vi mangler formentlig nok en gerningsmand, siger Jens Claumarch.

Gerningsmanden beskrives som cirka 30 år, mellemøstlig af udseende og iført en brun læderjakke. Hvis nogen har set noget kan politiet kontaktes på telefon 114.