18 timer i kø: Freja forrest i køen til varehusåbning

POWER åbnede torsdag i Holstebro. Vi fulgte de forreste i køen, som skulle købe stort ind i det nye elektronikvarehus.

Torsdag morgen klokken syv åbnede Power sit niende varehus i Danmark. Det foregik i Holstebro til store åbningstilbud og lang kø. 

Den forreste i køen var 12-årige Freja Jensen, som var der sammen med sine forældre. De havde kigget i tilbudsavisen og de havde lagt en plan for, hvad de skulle have, når de kom ind. 

- En Macbook Air, en Macbook Pro, og en iPhone 7, sagde Freja Jensen. 

Freja Jensen satte sig i kø alene onsdag klokken et, atten timer inden Power åbnede, fordi hun rigtig gerne ville have en Macbook Air. Da forældrene hørte om planerne om at blive oppe hele natten, var de ikke i tvivl om, hvad der skulle gøres. 

- Hvis hun virkelig ville være oppe hele natten for at få en Macbook, så skulle hun have lov til det, så måtte vi jo bare bakke op, sagde Ellen Jensen. 

Familien syntes, at det var en hyggelig nat udenfor Power. De havde et liggeunderlag og to stole med, så de kunne slappe af og få lidt søvn undervejs. 

Da klokken slog syv, var der mellem 1500-2000 mennesker i kø, men det var Freja, der fik lov til at være den første, som blev modtaget af klapsalver af samtlige medarbejdere i den nye Power. 

Da Freja Jensen og hendes forældre kom op til kassen, var de endt med et par varer mere end dem, som de først havde sagt, at de ville have. 

- Vi fik en kaffemaskine, en støvsuger, to iPhones, to Macbooks, en vaskemaskine, en harddisk og et Apple Watch, sagde Freja Jensen med et stort smil. 

Da TV MIDTVEST spurgte Freja Jensen om, hvad hun skulle nu, var svaret egentlig meget naturligt. 

- Jeg skal op i skole, sagde hun. 

POWER-varehuset i Holstebro er den første POWER i Midt- og Vestjylland. 

 

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Forbrug.