150 kilometer i timen og over for rødt

To mænd forsøgte at køre fra politiet i stjålet bil - ejeren har ikke noget kørekort, men er nu sigtet for at køre med alkolhol og narko i blodet.

To mænd gjorde sig skyldige i adskillige grove overtrædelser af færdselsloven, da de natten til onsdag forsøgte at køre fra en af politiets hundepatruljer i Holstebro.

Mændene kørte i en stjålet Toyota Corolla, som de under flugten pressede op på 150 kilometer i timen. Derudover kørte de flere gange over for rødt, venstre om helleanlæg og over fuldt optrukne linjer - alt sammen nok til adskillige klip i kørekortet.

Betjentene forsøgte at få de to til at standse på Hjaltesvej - og herefter gik jagten ad Vesterbrogade, Frøjkvej, Ellebækvej og Døesvej, indtil de to opgav flugten ved Statoil-tanken på Nørrebrogade, hvor de blev anholdt.

De to mænd på 29 og 30 år er i forvejen kendt af ordensmagten. Det var den 29-årige, der kørte bilen - udover brugstyveri og overtrædelse af færdselsloven er han nu sigtet for at køre uden kørekort og i alkohol- og narkopåvirket tilstand.