122 nye politiarbejdspladser til Holstebro

Regeringens udflytning af statslige arbejdspladser betyder nye administrative medarbejdere til Midt- og Vestjyllands Politi.

Midt- og Vestjyllands Politi får 122 nye administrative medarbejdere. Det blev offentliggjort på Regeringens pressemøde om udflytning af statslige arbejdspladser.

Det drejer sig om medarbejdere fra Administrativt Center Øst, der indtil nu har siddet ved Københavns Vestegns Politi, som altså bliver flyttet til Holstebro.

- Herovre er vi selvfølgelig rigtig glade for det, for det betyder meget for os, at vi kan fortsætte vores udvikling, siger Jens Kaasgaard, som er politidirektør ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Lige nu er der ikke plads til de nye medarbejdere på den nye politistation, men politidirektøren håber, at de hurtigst muligt kan finde nye lokaler. Eventuelt i den gamle politistation. 

Nye funktioner

Mange af de medarbejdere, hvis stillinger bliver flyttet til Holstebro, har arbejdet med opgaver, som Administrativt Center Vest også har arbejdet med. Men udflytningen af arbejdspladser betyder også nye funktioner til Midt- og Vestjylland.

- Det helt nye, vi får nu, som vi aldrig har haft før, er kriminalregistret for hele Danmark. Det er en meget specialiseret funktion. Det bliver spændende at få uddannet medarbejdere til det, siger Jens Kaasgaard.

Politidirektøren håber, at mange af medarbejderne flytter med til Holstebro, men hvis det ikke sker, er han ikke bekymret for, om han kan få stillingerne udfyldt.

- Vores erfaring er, at rigtigt mange søger på vores jobopslag, og rigtigt mange af dem er godt kvalificeret. Så jeg tror ikke, det bliver noget problem, siger Jens Kaasgaard.

Udover politidirektøren glæder Holstebro Kommunes borgmester sig også over, at der kommer nye medarbejdere til Holstebro.

- Det betyder rigtig meget. Det betyder, at vi kan tilføre flere borgere til kommunen, og at vi kan tiltrække arbejdskraft udefra, siger H.C. Østerby.  

122 nye politiarbejdspladser til Holstebro.