112 dage før jul: Firmaer jagter den perfekte julegave til medarbejderne

70 virksomheder havde masser af inspirationsmuligheder til årets julegave, da de var til julemesse i Holstebro.

Med knap tre måneder til december og 112 dage til juleaften er det nok de færreste, der er begyndt at tænke på årets julegaver.

Men sådan er det ikke for mange virksomheder. 70 af dem begyndte i dag jagten på den perfekte julegave til medarbejderne.

- En god julegave betyder alverden. Det er det største skulderklap, man kan få. Vi giver også sommergaver. Luksus skal der også til, og vi kan alle sammen godt lide at blive påskønnet, siger Michael Jakobsen, der er værkfører hos Actona.

Værkføreren er ude at finde inspiration til en julegave til 4-500 kroner til medarbejderne hos Actona.

Julemessen bød blandt andet på elektronik, termokrus, kufferter, skærebrætter, knivsæt, chokolade og vin som bud på årets firmajulegave.
Julemessen bød blandt andet på elektronik, termokrus, kufferter, skærebrætter, knivsæt, chokolade og vin som bud på årets firmajulegave.
Foto: Morten Thomsen, TV MIDTVEST

Virksomheder har travlt i december

Det var SortbergHansen og ID Identity i Holstebro, der inviterede til julemesse. 

Her fremviste 17 leverandører mange forskellige bud på årets julegave. 

- Folk har så travlt, når vi kommer tættere på jul. De skal have afsluttet en masse i deres firmaer. Dem, der har større virksomheder især, vil gerne have det afsluttet allerede nu, så de er sikre på at få det, som medarbejderne vil have, siger Charlotte Thoft Pedersen, sales manager hos SortbergHansen.

På julemessen var der alt fra elektronik, termokrus og kufferter til skærebrætter, knivesæt, chokolade og vin.

- Folk kan godt lide at få noget for pengene, så gavepakker, hvor man får mange dele for en billig pris, kan de godt lide. Elektronik er også altid spændende. Og så veksler det mellem, om det er en herre- eller damegave, siger Charlotte Thoft Pedersen.

Det var blandt andet kunder og gæster hos SortbergHansen og ID Identity, der deltog i julemessen.

 

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.