Zidan fortsætter i Egypten

Mohamed Zidan skal ikke tilbage til Superligaen. Den elegante egypter vender hjem, hvor han har skrevet kontrakt med El-Entag fra den bedste egyptiske række.

Efter et år uden klub har Mohamed Zidan fundet sin nye klub. Den tidligere FCM-stjerne forsætter karrieren i egyptiske El-Entag. Det skriver Aoh.dk.

Mohamed Zidan har ledt efter en ny klub i et stykke tid, og har blandt andet holdt formen ved lige ved at spille en træningskamp på serieplan sammen med nogle venner i Værebroparken. Den tidligere FCM-topscorer scorede i kampen.

Fem mål i en kamp

30 mål i 47 kampe. Det var kort fortalt sådan, han stemplede ind hos FCM i perioden fra 2003 til 2005. Danske fodboldfans husker ham som en af de mest spektakulære og elegante fodboldspillere i den danske Superligas historie. Blandt andet scorede Mohamed Zidan fem mål, da FC Midtjylland spillede deres første kamp på MCH Arena.

Den nu 33-årige egypter fortsatte karrieren i Bundesliga-klubben Werder Bremen, og skiftede efterfølgende til Mainz og Borussia Dortmund. Hans sidste klub var Baniyas i De Forende Arabiske Emirater, hvor han blev fritstillet i 2014.

Mohamed Zidan har ellers givet udtryk for, at han gerne ville gøre comeback i Superligaen og gerne for FCM, hvilket utvivlsom har fået FCM-tilhængere til at drømme om et gensyn på MCH Arena. Men med den egyptiske kontrakt har Mohamed Zidan formentlig snydt den sidste forsvarsspiller i Superligaen.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.