Vildbjerg: 23-årig død i arbejdsulykke

En 23-årig mand blev i nat fundet livløs ved en produktionsmaskine hos ES Stålindustri i Vildbjerg. ifølge politiet er der tale om en arbejdsulykke.

Klokken 02.48 i nat fik politiet i Midt- og Vestjylland en anmeldelse om en livløs person ved siden af en maskine hos ES Stålindustri i Vildbjerg. Ifølge vagtchef Anders Olesen var den unge mand operatør på maskinen, og da der lå et stykke metal ved siden af ham er den foreløbige teori, at metalelementet er blevet skudt ud af maskinen og har slået den 23-årige ihjel.

Arbejdstilsyn og retslægeligt ligsyn

Nu viderebehandler politiet dødsfaldet. Først skal der være et retslægeligt ligsyn, som der er ved alle dødfundne samt dødsulykker. Ligsynet vurderer, om dødsfaldet er sket på grund af ulykken eller, om der kan være tale om andre ting, såsom for eksempel en blodprop.

- Medmindre, vi finder skader ved ligsynet, som kan fortælle om dødsårsagen, så kommer der nok også en obduktion, forklarer Anders Olesen til TV-MIDTVEST.

Arbejdstilsynet har nedlagt midlertidigt forbud mod brug af maskinen

Arbejdstilsynet har også været på stedet, og har undersøgt maskinen og de nærmere forhold omkring den.

- Vi har nedlagt et forbud mod brug af den pågældende maskine, indtil den er sikret mod at ulykker kan ske, forklarer tilsynschef Tommy Bach til TV-MIDTVEST.

Den 23-årige er fra lokalområdet og hans familie er underrettet.