Vild oplevelse: Samuel så spændt til, da garagen blev flyttet med en stor kran

De begejstrede beboere på Bostedet Solglimt kunne se til, mens en kran løftede en 150 kvadratmeter stor garage på plads.

I dag har været lidt mere spændende end normalt for 21-årige Samuel Sørensen og de andre beboere på bostedet Solglimt i Vildbjerg. 

quoteJeg glæder mig meget til at se, når de skal sænke det der hus ned. Og begynde at bygge

Samuel Sørensen, beboer, Solglimt

Beboerne fik nemlig lov til at se til, mens en kran løftede en 150 kvadratmeter stor garage på plads delt op i tre dele. 

- Jeg glæder mig meget til at se, når de skal sænke det der hus ned. Og begynde at bygge, forklarede Samuel Sørensen begejstret, før det gik løs.

Flere unge mennesker

Garagen er en del af et større renoveringsprojekt på Solglimt, der skal ende med 12 nye boliger til borgere med behov for lidt ekstra hjælp.

- Efter de har bygget huset færdigt, så kommer der flere unge mennesker. Og så skal jeg også bo der, forklarer Samuel Sørensen spændt.

Garagen bliver flyttet i tre dele.
Garagen bliver flyttet i tre dele.
Foto: Katrine Angel, TV MIDTVEST

Projektet med de 12 nye lejligheder har været på tegnebrættet i mange år, så bestyrelsesformand Ernst Skipper er meget stolt af, at byggeriet nu er igang.

- Det bliver til 12 nye lejligheder, og lige så store arealer til nye fællesfaciliteter. Vi får nyt køkken og ny entre sammen med en stor samlingssal, hvor vi kan være mange. Og et par overbyggede gader mellem lejlighederne, hvor der også er nogle aktiviteter. Så det skulle gerne være et spændende og udviklende sted at være, og det regner vi med, at fællesfaciliteterne kan indbyde til, fortæller han glad og tilføjer:

- Vi er bare begejstrede, men også spændte. For det er næsten 20 millioner kroner, det drejer sig om. Og det lykkedes.

Ernst Skipper er bestyrelsesformand hos Solglimt.
Ernst Skipper er bestyrelsesformand hos Solglimt.
Foto: Katrine Angel, TV MIDTVEST

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.